#

Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank Teknokent’imizi ziyaret etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank Balıkesir Teknokent’imizi ziyaret etti. Bünyemizde faaliyet gösteren Ar-Ge ve yazılım firmalarımızın projelerini tek tek inceledi, taleplerini aldı. 

Terör Gazisi Kuluçka firmamız Murat Dağlı’nın projesiyle yakından ilgilendi. Kendisine “Allah senden Razı olsun” derken duygusal anlar yaşandı. 

Ön Kuluçka Birimimizde Girişim fikirlerini geliştiren öğrencilerimize pizza ısmarladı, birlikte selfie çektirdi. Her zamanki samimiyeti mütevaziliğiyle gönülleri fethetti. 

Kuruluşumuzdan beri desteğini ilgisini Balıkesir Teknokent’ten hiç esirgemeyen Değerli Bakanımıza saatlerini ayırarak her bir girişimci ile tek tek ilgilendiği anlamlı ziyareti için çok teşekkür ediyoruz. 


Ayrıca, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ın Balıkesir Teknokent Ziyaretine eşlik eden Balıkesir Valimiz Sayın Hasan Şıldak’a Ak Parti Balıkesir Sayın Milletvekillerimize, Ak Parti İl Başkanı Sayın Ekrem Başaran’a Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz’a, Balıkesir Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya, İlçe Belediye Başkanlarımıza, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Sayın Nazmi Yarış’a, Balıkesir OSB Başkanı Sayın Hüseyin Bekki’ye ve diğer tüm misafirlerimize yürekten teşekkürü borç biliriz…