#

Türkiye'nin 5. Uydu Kuluçka Merkezi olan ''Çamlık Uydu Kuluçka Merkezi'nin'' açılış törenini, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih KACIR'ın katılımıyla gerçekleştirdik.

Ahmet Edip Uğur Gençlik, Kültür ve Aktivite Merkezinde gerçekleştirilen Türkiye'nin 5. Uydu Kuluçka Merkezi olan ''Çamlık Uydu Kuluçka Merkezi'nin'' açılış törenine; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Rektörü ve BAÜN Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, Balıkesir Ak Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, 27. dönem Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, Sanayi Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü Bilal Macit, BAÜN Teknokent Genel Müdürümüz Öğr. Gör. Burcu Aydemir ve il protokol üyeleri ile öğrenciler katıldı.
Balıkesir Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren Çamlık Uydu Kuluçka Merkezi'mizin açılışı ile birlikte; Balıkesir'imizin girişimcilik ekosistemine yeni bir merkez kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Balıkesir Teknokent Uydu Kuluçka Merkezi, Balıkesir'deki genç girişimcilerimize, teknoloji girişimcilerine, şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun.
Açılışını gerçekleştirdiğimiz Uydu Kuluçka Merkezi'mizin şehrimize kazandırılmasında destek ve gayretini kararlılıkla ortaya koyan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel YILMAZ'a teşekkür ederiz.
Uydu Kuluçka Merkezimiz ile Türkiye'yi, #MilliTeknolojiHamlesi vizyonuyla güçlendirmeye devam edeceğiz.
Millî Teknoloji Hamlesi hedeflerimiz doğrultusunda, imzamızı attığımız Uydu Kuluçka Merkezimizin başarı hikâyelerinde, elbet girişimcilerimiz başrol oynayacak.