#

Türkiye Bilişim Sektörünün Uluslararasılaşması Ve E-Turquality (Bilişimin Yıldızları) Destek Programı bilgilendirme toplantısı

T.C. Ticaret Bakanlığı, TOBB, Balıkesir Ticaret Odası ve Balıkesir Teknokent iş birliğinde, Ticaret Uzmanı Ergüç Ülker ve Ticaret Uzman Yardımcısı Dr. Mustafa Salim Erek ve TOBB Türkiye Yazılım Meclisi Başkanı Ertan Barut’un sunumlarıyla “Türkiye Bilişim Sektörünün Uluslararasılaşması Ve E-Turquality (Bilişimin Yıldızları) Destek Programı” bilgilendirme toplantısı Balıkesir Ticaret Odasında bugün gerçekleşti. Ticaret Odası Başkanı, Yönetim Kurulu Üyemiz Rahmi Kula’nın Yazılım ve Bilişim Sektörünün gelişimi ve Balıkesir için önemini vurguladığı toplantıda Genel Müdürümüz Burcu Aydemir Teknokentimizde yer alan yazılım ve bilişim firmalarımız, projelerimiz ve gerçekleştirdiğimiz etkinlikleri tanıttığı bir konuşma yaptı.
T.C. Ticaret Bakanlığı Bilişimin Yıldızları Destek Programına katılım sağlayan girişimcilerimize ve bu önemli toplantının Balıkesir’de gerçekleşmesini organize eden Balıkesir Ticaret Odası Yönetimine teşekkür ederiz.